SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vendelsö Gymnastikförening
♥ Glädje ♥ Gemenskap ♥ Trygghet

Parkour i Vendelsö GF

Vi har i dagsläget sex stycken grupper och letar med ljus och lykta efter fler tränare för att kunna starta upp ytterligare grupper till hösten. Känner du någon så tveka inte att kontakta oss på: kansli@vendelsogf.se

 

Våra ledord är rörelseglädje, gemenskap och trygghet och vårt mål är att bygga starka, glada barn och unga. De är vår framtid!

 

Lokaler: Träningarna kommer främst att bedrivas inomhus.

Gör en intresseanmälan här

 

Det här är Parkour*
Parkour är att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigast och effektivast sätt möjligt. I parkour ses varje hinder som en möjlighet att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet genom träning, för att överkomma allt svårare hinder. Parkour utövas såväl inom- som utomhus – bara fantasin sätter gränser för vilka hinder och banor som ni kan skapa utifrån era förutsättningar.

Parkour kan för vissa vara en livsstil, medan andra ser parkour som en rolig fritidssysselsättning. Vad parkour är blir därför upp till utövaren - gemensamt för alla är möjligheten till utveckling på egna villkor.

 

*Källa: Svenska Gymnastikförbundet

 

 

Avgifter

Här kan du läsa mer om våra avgifter

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vendelsö GF, 15/05 08:55 
Vendelsö GF, 03/03 10:25 
Vendelsö GF, 30/01 12:47