SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vendelsö Gymnastikförening
♥ Glädje ♥ Gemenskap ♥ Trygghet

Köanmälan stängd

På grund av hög efterfrågan på platser till vår verksamhet har vi valt att stänga vår kö då vi inte kommer att kunna erbjuda en plats till er inom rimlig tid. Detta beror till största del att det inte finns tillräckligt med tider i anpassade lokaler i kommunen just nu.

 

Gymnastik är en redskapssport och har behov av anläggningar som har de utrymmen/attribut som krävs för att det ska fungera på ett kvalitativt och säkert sätt. 

 

Information om eventuella ändringar framöver kommer att läggas upp här på hemsidan.

 

Ni som sedan tidigare står i kö till verksamheten har inte tappat er plats och kommer om det öppnas upp platser i befintliga grupper att få en kallelse skickad till den mailadress ni angivit i tidigare anmälan.

 

/Styrelsen och kansliet, Vendelsö GF

 

 

Hos oss i Vendelsö GF hittar ni en gymnastik för alla. Allt från våra yngsta i familjegymnastiken och barngymnastiken till tävlingsgrupper i vår disciplin Trupp och gymnastik för gymnaster som inte längre tävlar och vuxna.

 

Mer information om våra olika grupper hittar du via länken nedan.

Våra grupper

 

Avgifter

Här kan du läsa mer om våra avgifter

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vendelsö GF, 22/01 10:54 
Vendelsö GF, 03/03 10:25 
Vendelsö GF, 30/01 12:47