Anmälan till gymnastiken hos oss i Vendelsö GF
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vendelsö Gymnastikförening
♥ Gemenskap ♥ Rörelseglädje ♥ Trygghet

Årets VGF-are
Du som är medlem i Vendelsö gymnastikförening (ledare, hjälpledare, gymnast eller förälder till betalande medlem) har chansen att nominera en medlem till utmärkelsen "ÅRETS VGF:are". Det kan vara en tränare, gymnast, förälder eller övrig medlem som har arbetat hårt eller på annat sätt bidragit till Vendelsö gymnastikförenings verksamhet under året. 

Maila in namnet på den nominerade samt en kort motivering till varför du tycker att just denna person ska utses till ÅRETS VGF:are till styrelsen@vendelsogf.se senast den 10 april.

Styrelsen utser ÅRETS VGF:are utifrån de nominerade, styrelsen förbehåller sig möjligheten att själva nominera medlemmar som de sett arbetat hårt eller bidragit på annat sätt till föreningens verksamhet under året. Priset delas ut i samband med Vendelsö gymnastikförenings Våruppvisning i början av maj.

Här nedan kan ni se vilka som genom åren utsetts till Årets VGF-are ♥
2020 års VGF-are
Johanna Thall

Johanna Thall är en trogen VGF:are som varit med i föreningen ända sedan barnsben. Både som gymnast och uppskattad ungdomstränare i olika truppgrupper. Idag är hon ledare i tre grupper och hon har alltid varit duktig på att engagera, välkomna och lära upp nya föräldrar. Under sin tid i VGF har Johanna varit engagerad i flera olika visionsgrupper och kommittéer för att driva föreningens utveckling framåt. Hon ställer alltid upp när föreningen behöver, bland annat som sjukvårdare på tävlingar och arrangör av uppvisningar. Hon kommer alltid in i hallen med ett leende som smittar av sig och hon sprider sin gedigna kunskap om sporten vidare. Det är en stor glädje för oss alla att ha Johanna i föreningen! 
2019 års VGF-are
Lisa Sjölund och Wilma Palanius
2018 års VGF-are
Sanna Fagerberg och Julia Öhman
2017 års VGF-are
Elvia Kröll
2016 års VGF-are
Mia Ådefjäll
2015 års VGF-are
Simon Berglund
2014 års VGF-are
Sofie Widesköld
2013 års VGF-are
Annica Linton
2012 års VGF-are
Henrik Eller