Anmälan till gymnastiken hos oss i Vendelsö GF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vendelsö Gymnastikförening
♥ Glädje ♥ Gemenskap ♥ Trygghet

2024 års VGF-are

Patric Svensson och Micaela Kimström

 

"Patric Svensson är en tränare som kan räknas till en del av föreningens ryggrad. Under flera år har han tränat föreningens äldsta gymnaster, idag tillbringar han många timmar i hallen med våra yngsta gymnaster. 

Han är en tränare med stort engagemang och med hjärtat i gymnastiken. Han har ett stort tekniskt kunnande, är själv en duktig gymnast och föreningens okrönte kung i den årliga handståendetävlingen."

 

"Micaela Kimström har under en längre tid visat ett brinnande för Vendelsö Gymnastikförening, speciellt för killarna i PT2. Hon är en lagspelare i hallen, hjälper till och ställer alltid upp när det behövs. Hon engagerar barnen genom lek och uppmuntran och är dessutom alltid trevlig och tillmötesgående mot gruppens föräldrar."

 

#åretsvgfare #vendelsögf #icamaxihaninge #maxihaningefonden

Årets VGF-are

Du som är medlem i Vendelsö gymnastikförening (ledare, hjälpledare, gymnast eller förälder till betalande medlem) har chansen att nominera en medlem till utmärkelsen "ÅRETS VGF:are". Det kan vara en tränare, gymnast, förälder eller övrig medlem som har arbetat hårt eller på annat sätt bidragit till Vendelsö gymnastikförenings verksamhet under året. 

Maila in namnet på den nominerade samt en kort motivering till varför du tycker att just denna person ska utses till ÅRETS VGF:are till: styrelsen@vendelsogf.se senast den 30 april.

Styrelsen utser ÅRETS VGF:are utifrån de nominerade, styrelsen förbehåller sig möjligheten att själva nominera medlemmar som de sett arbetat hårt eller bidragit på annat sätt till föreningens verksamhet under året.

 

Här nedan kan ni se vilka som genom åren utsetts till Årets VGF-are ♥
2023 års VGF-are

Tuva Östlund och Molly Nordqvist

 

"Två unga ledare som tar ett stort ansvar i sin roll, alltid ställer upp och är stora förebilder för yngre gymnaster i Vendelsö Gymnastikförening. De går flertalet utbildningar för att bygga ytterligare kunskap för att kunna utveckla sina gymnaster.
Tuva Östlund och Molly Nordqvist planerar och leder såväl fristående- som redskapsträningar, de tar sig tid att lära känna gymnasterna och ger bra feedback. De förbereder inför uppvisningar, planerar både program och korreograferar danser. Under våra arrangemang är de alltid på plats och hjälper till där det behövs. Bland annat som speakers, inkastare, redskapsgubbar och domare.

Tuva och Molly är klippor som sprider både kunskap och glädje i föreningen!"

2022 års VGF-are

Stina Björck och Pelle Falkgren

 

"Stina Björck har varit en betydande del av föreningen ända sedan starten. Både som gymnast, tränare, styrelsemedlem och aktiv i olika kommittéer.

Som ledare är hon glad, positiv och bra på att se varenda gymnast. Hon finns även som stöd för sina hjälptränare. Hon tänker alltid på barnens bästa, är driven och tydlig med vad hon vill. Hennes trygghet och engagemang sprider sig till andra medlemmar i Vendelsö Gymnastikförening."

 

"I över 10 års tid har Pelle Falkgren varit en engagerad medlem i Vendelsö Gymnastikförening. Han har gjort ett betydande arbete för våra breddgrupper då han under en längre tid varit huvudledare för Mixgruppen. Med sitt mjuka, pedagogiska och uppmuntrande ledarskap har han skapat så mycket gympaglädje för så många barn genom åren. Men Pelles engagemang slutar inte där. Förutom styrelsearbete kan man alltid lite på att Pelle ställer upp när föreningen arrangerar tävlingar och uppvisningar. Pelle är stabil, lugn och en klippa att ha i föreningen."

2021 års VGF-are

Emma Claeson

 

"Emma är aktiv ledare i flera av våra barn- och truppgrupper och mycket uppskattad av gymnaster, ledarkollegor och föräldrar.

För övrigt är hon själv också aktiv gymnast.🌟

🙏🏼 Stort grattis Emma och tack för din fina insats!"

 

#åretsvgfare #vendelsögf #gymnastik #icamaxihaninge

2020 års VGF-are

Johanna Thall

 
"Johanna Thall är en trogen VGF:are som varit med i föreningen ända sedan barnsben. Både som gymnast och uppskattad ungdomstränare i olika truppgrupper. Idag är hon ledare i tre grupper och hon har alltid varit duktig på att engagera, välkomna och lära upp nya föräldrar. Under sin tid i VGF har Johanna varit engagerad i flera olika visionsgrupper och kommittéer för att driva föreningens utveckling framåt. Hon ställer alltid upp när föreningen behöver, bland annat som sjukvårdare på tävlingar och arrangör av uppvisningar. Hon kommer alltid in i hallen med ett leende som smittar av sig och hon sprider sin gedigna kunskap om sporten vidare. Det är en stor glädje för oss alla att ha Johanna i föreningen! "
2019 års VGF-are
Lisa Sjölund och Wilma Palanius
2018 års VGF-are
Sanna Fagerberg och Julia Öhman
2017 års VGF-are
Elvia Kröll
2016 års VGF-are
Mia Ådefjäll
2015 års VGF-are
Simon Berglund
2014 års VGF-are
Sofie Widesköld
2013 års VGF-are

Annica Linton

 

"Annica är en fantastik ledare, som under många år har bidragit till föreningsutveckling på olika sätt. 
Hon är alltid glad och positiv. Hon utstrålar lugn och säkerhet som smittar av sig på barnen och 
övriga ledare. Annica kommer med kreativa idéer och ser till att alla runt omkring henne mår bra. 
Hon inspirerar och stärker gymnasterna självförtroende vid varje träning och även vid tävling. 
Annica har en mycket god föräldrakontakt och håller hela tiden föräldrar uppdaterade och delaktiga 
genom personligkontakt. 


 Hon är själv en väldigt duktig gymnast och dansare. Hon är komplett kan man säga"

2012 års VGF-are
Henrik Eller